Beke Recruitment

Over ons

Beke Recruitment is opgericht in 2009.De behoefte naar zelfstandigheid ontstond na meer dan vijf jaar succesvol in loondienst werkzaam te zijn geweest in de uitzendbranche. Met het geloof dat uitzend- en recruitmentwerk nóg persoonlijker kan, hebben wij onze ondernemers droom verwezenlijkt. Wij richten ons op de technische sector en zijn daarbij gespecialiseerd in de industrie, de bouw en infratechniek. Inmiddels heeft Beke Recruitment vele succesvolle plaatsingen gehad en zet de groei zich ieder jaar weer door.

Beke recruitment

Het team

Steffen Beke en Stephanie Goddijn zijn jouw persoonlijke aanspreekpunt om de beste match tot stand te brengen.

Steffen Beke

Welkom op onze site. Ik ben Steffen Beke en oprichter van Beke Recruitment. Ik ben getrouwd met Monique en heb 2 kinderen. Ik ben een sociaal persoon en help graag anderen. Het is dan ook een dankbaar beroep als je werkzoekenden kunt helpen met een nieuwe baan en dit wil ik professioneel doen. Juridisch moet alles constant kloppen en daarom is de dienstverlening ook conform alle regels. Onze backoffice bewaakt continu de wet- en regelgeving en CAO regels en is dan ook SNA & VCU gecertificeerd en lid van de NBBU.

De focus ligt op de vaste banen en de groei van de kandidaten, en zo ook op de groei van de opdrachtgevers. Samen groeien en een win-win-win situatie. Om ervoor te zorgen dat iedereen tevreden is, leveren wij continu maatwerk en staan wij 24/7 voor je klaar.

Stephanie Goddijn

Hoi! Ik ben Stephanie Schmidt-Goddijn. Ik ben 34 jaar, getrouwd met Léon en samen hebben wij twee prachtige dochters van 9 en 6 jaar. Sinds 1 augustus 2018 ben ik werkzaam als Intercedente bij Beke Recruitment. In het verleden heb ik met veel plezier met Steffen Beke gewerkt bij een andere uitzendonderneming en toen hij mij benaderde met de vraag of ik voor hem wilde komen werken hoefde ik daar niet over na te denken. Beke Recruitment is een organisatie die volop in beweging is, voldoende kansen biedt en nauw betrokken is bij zowel de opdrachtgever als de kandidaat. Mensen blij maken met een nieuwe baan en de opdrachtgever blij maken met de juiste kandidaat, dat is wat ik met heel veel plezier doe!

Hét technische uitzendbureau

Laten we kennismaken!

Ben je op zoek naar een nieuwe baan of personeel? Maak dan nu een afspraak bij Beke Recruitment. We komen graag met je in contact!