Beke Recruitment

Op zoek naar nieuw personeel?

Beke Recruitment staat graag voor je klaar. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in de bemiddeling van technisch personeel. Wij zijn een zeer betrokken uitzendbureau en staan 24/7 voor je klaar. Samen met onze backoffice ben je verzekerd van een gecertificeerde en WAB proof dienstverlening. Wij leveren maatwerk en gaan voor de win-win-win situatie. Wij denken mee over de groei van jouw organisatie én de groei van je nieuwe medewerker. Zo bieden wij vervoer, pbm’s en scholing aan en nemen wij de risico’s op het gebied van ziekte over.

Je kunt op verschillende manieren gebruik maken van onze dienstverlening.

Beke recruitment

Uitzending

De medewerker komt op basis van een Fase A overeenkomst bij je aan het werk.

Afhankelijk van de behoefte bepalen wij samen wat het inleentermijn is en wat de omrekeningsfactor is. Verder bepalen wij in overleg wat het betalingstermijn is en of dit wekelijks of 4 wekelijks gebeurt. Wil je gebruik maken van de g-rekening of de btw-verleggen, dan is dat geen probleem. Je betaalt enkel de gewerkte uren. Heb je een piek in de werkzaamheden of wil je nog niet meteen over gaan tot het bieden van een langere overeenkomst? Dan is het kiezen van een overeenkomst op basis van uitzending een geschikte oplossing!

Beke recruitment

Detachering

Wil je voor langere tijd een medewerker inlenen en daar meer zekerheid in hebben dan bij uitzending? Dan is detachering een geschikte oplossing. In het geval van detachering heeft de medewerker een contract voor bepaalde tijd bij Beke Recruitment.

Beke recruitment

Werving en selectie

Bij Werving en Selectie gaan we intern of extern op zoek naar de meest geschikte kandidaat. We starten met het in kaart brengen van de gevraagde eisen/wensen, de competenties, de aangeboden arbeidsvoorwaarden en toekomstperspectieven. Als er een match ontstaat komt de kandidaat rechtstreeks in dienst bij de opdrachtgever. Uiteraard monitoren wij de plaatsing. Is alles naar tevredenheid? Beke Recruitment blijft nauw betrokken. De fee die hiervoor wordt betaald door de opdrachtgever verspreiden wij in 2 termijnen: 1/3 bij aanvang en 2/3 na de proeftijd.

Beke recruitment

Inhuren van een interim professional

Sinds de oprichting in 2009 heeft Beke Recruitment een groot aantal succesvolle opdrachten ingevuld. Denk daarbij aan uitvoerend personeel, uitvoerders, toezichthouders, directievoerders,  projectleiders, BIM specialisten, planeconomen en omgevingsmanagers. Dit heeft Beke Recruitment gerealiseerd bij diverse ingenieursbureaus, gemeentes, provincies en de aannemerij. Heb jij een project waar je tijdelijke expertise voor nodig hebt? Dan is het inhuren van een interim professional een geschikte oplossing!

Hét technische uitzendbureau

Laat je gegevens achter

Omdat iedere opdracht maatwerk is, kun je voor de meest passende kandidaat het beste contact met ons opnemen. We kunnen dan samen jouw behoeften in kaart brengen en onze meest geschikte kandidaat selecteren.

Laat je gegevens achter zodat wij contact met je kunnen opnemen.